Hele verden er vores arbejdsplads: Vi leverer arbejdskraft til projekter i hele verden – hver dag

Vi er en dansk virksomhed, som opererer globalt. Vi vil gøre en forskel – både for vores kunder og for vores medarbejdere.

 

DMA International blev grundlagt i 2003 og har siden leveret mere end 4,500,000 timers arbejde for vores kunder over alt i verden. Vi er en troværdig samarbejdspartner med over 16 års erfaring, der leverer kvalificeret mandskab og arbejdskraft til tung industri, energi- og industrielle anlægsprojekter i hele verden.

 

Vi råder over mere end 500 kvalificerede medarbejdere, der kan rykke ud med kort varsel.

 

VORES MISSION

Det globale behov for kvalificeret arbejdskraft er stigende. Det gælder særligt faglærte medarbejdere som svejsere, elektrikere samt isolatører – vi leverer kompetencerne til konkurrencedygtige priser.

 

VORES VISION

Vi ønsker at skabe stærke langvarige relationer for dermed at blive kundernes foretrukne partner eller leverandør af kompetent og veluddannet arbejdskraft. Det gælder både til industrielle anlægsprojekter og i forhold til den grønne omstilling.

 

SIKKERHED: Vi arbejder sikkert og ellers ikke. Det er vores top prioritet. Vores medarbejdere er ansvarlige og overholder sikkerhedsregler, procedurer og regulationer uanset, hvor de arbejder.

 

FLEKSIBILITET: Det er helt afgørende at være fleksibel i vores industri. Vi kan derfor hurtigt mobilisere et team uanset geografiske placering. Vi er velforberedte og indretter os efter lokale forhold og regler.

 

TEAMWORK: Vi skaber et godt arbejdsmiljø gennem god energi, smil og venlighed. Vi tror på, at gode resultater skabes gennem godt samarbejde i teamet, med kunder og leverandører.

 

ORDENTLIGHED: Som partner og leverandør på store projekter over hele verden, er der afgørende, at vores kunder har tillid til os. Vi overholder vores aftaler, leverer høj kvalitet og god service på en ordentlig og ansvarlig måde – hver eneste dag.

 

UDFORDRENDE: Vi vil have de bedste medarbejdere i branchen. Hos os skal man udvikle og dygtiggøre sig, og man derfor kan også forvente spændende og udfordrende opgaver.

 

RESPEKT: Vi er stolte af vores arbejde. Vi inkludrer og respekterer vores kollegaer, supervisors og kunder – på tværs af alle kulturer.

 

Daglig ledelse

CEO Mads Lindelof

CEO DMA International EOOD

Petar Todorov