Vi leverer mandskab til projekter over hele verden hver eneste dag

Det kræver dygtige folk, som vi løbende efteruddanner og certificerer på vores eget uddannelsescenter. Vi bruger aktivt vores erfaring og viden som eksperter både i projekter, i vores rådgivning og i vores løsninger. Vi sætter en ære i at lave godt håndværk af høj kvalitet. Det skaber gode resultater og dermed stærke relationer til vores kunder og samarbejdspartnere. Vi sammensætter skræddersyet teams eller enkelte kompetencer. På timebasis eller til fastpris – det afhænger af projektets behov. Selv om vores medarbejdere er specialiserede, er de fleksible og kan naturligvis udføre en lang række forskellige opgaver og løse de udfordringer, som opstår.

Klik på vores kompetencer og læs mere

SMEDE OG FITTERS

Højt kvalificerede, fleksible og certificerede

Vores smede og fitters er veluddannede og besidder specialiserede faglige kompetencer. På baggrund af deres brede erfaring hjælper de med innovative løsning til jeres installationer. De er engagerede, har høj arbejdsmoral og udviser omhyggelighed. Det betyder, at de anerkendes for kvaliteten og resultatet af deres arbejde.

 

Certificeret ekspertise

Smede og fitters er veluddannede inde for en lang rækker områder som f.eks. rør, mekaniske installationer og stålkonstruktioner ud fra tegninger og beskrivelser. De testes løbende på vores uddannelsescenter. De arbejder ofte sammen med svejsere, er fleksible og løser de udfordringer, der måtte være.
De har kendskab til alle gængse og gældende rørstandarder og materialer samt de nødvendige teknikker, metoder og procedurer.

Svejsere

Stærkt hold med specialiserede kompetencer

DMA har et stærkt hold af erfarne svejsere med specialiserede kvalifikationer. De udfører professionelt og kvalitetssikret svejsearbejde i hele verden. Vi arbejder ofte med svejsninger på specielle konstruktioner, som kedler, tanke, stålkonstruktioner og trykbærende rør.

Der er ofte behov for specialiserede kompetencer og ekstra sikkerhed i det arbejde, vi udfører. Derfor har vi konstant fokus på at opkvalificere og videreuddanne vores svejsere på vores eget uddannelsescenter.

 

Vores svejsere har en lang række certificeringer

Svejsning i metal
TIG-svejsning
Svejsning i plastik
Svejsning i glas
MCAW-svejsning
MIG-svejsning
FCAW-svejsning
EN ISO 9606-1: 2018 – TIG 141 (GTAW); MMA 111 (SMAW); MIG/MAG 135/138/136 (GMAW; MCAW; FCAW); Multi-process 141/111; 138/136; 135/136; 141/136. EN 13067: 2012 – PE pipes welding.

Elektrikere

Driftssikker produktion og energibesparelse

Der stilles høje krav til udførsel af el-tekniske installationer. Vores elektrikere er veluddannede og certificerede og lever op til de bedste internationale standarder. De har stor erfaring med alle typer elektriske installationer. De er eksperter i at udføre de bedste løsninger til driftssikker produktion til gavn for jer som kunder og for klimaet.
Vi sørger for løbende opkvalificering, så elektrikerne altid er på forkant med den el-tekniske udvikling og gældende lovgivning.

 

Elektrikerne er eksperter inden for blandt andet:

 • Ny-installationer og renovering
 • Bygnings- og automatiktavler
 • Procesanlæg
 • Maskininstallationer og -reparationer
 • Alarm og overvågning
 • Terminering af HW MW LW

Tekniske isolatører

Vores professionelle isolatører har stor erfaring med skræddersyede isoleringsløsninger og beklædning på større projekter. De udfører dagligt isolering af alt fra rør og beholdere til kedel-, ventilations- og tekniske anlæg – især til industrien.

Isolatørerne har et indgående kendskab til isoleringsmaterialer, isoleringsmetoder og montage inden for stort set hele isolationsspektret, hvilket har afgørende betydning for resultatet, for de efterfølgende energiomkostninger og for jeres CO2-udledning.

Isolatørerne er ligeledes uddannede til specialopgaver især inden for energiområdet. De varetager derfor isolering bl.a. på kraftværker, varmeværker, skibe og meget mere.

Alt isolation foregår ud fra tegninger og arbejdsbeskrivelser eller fra vores kunders supervision.

 

Isolatørerne arbejder med:

 • Kulde
 • Varme
 • Brand
 • Lyd
 • Vibrationer

Sitemanagers, supervisors & formænd

Sammensætning af professionelle teams

Vi sammensætter team efter projekters behov med differentierede kompetencer. Udover smede og fitters, svejsere, elektrikere, tekniske isolatører og arbejdsmænd, kan vi også tilbyde sitemanagers og supervisors, som kan planlægge og styre byggearbejdet samt erfarne formænd, der kan integrere og interagere med både kunder og underleverandørers ansatte. Desuden kan vi levere HSE diplomuddannede medarbejdere. Ofte er det folk som har arbejdet mange år i DMA, og som er avanceret i DMA regi.

Dygtighed kræver løbende uddannelse

Hos DMA International har vi vores eget uddannelsescenter. Her certificerer og tester vi medarbejdere, hvis de har brug for særlige kompetencer, når de skal ud på specialopgaver.