Om DMA

Hvem er DMA International?

Vi er en dansk virksomhed, som opererer globalt. Vi vil gøre en forskel – både for vores kunder og for vores medarbejdere.

DMA International blev grundlagt i 2003 og har siden leveret mere end 4,500,000 timers arbejde for vores kunder over alt i verden. Vi er en troværdig samarbejdspartner med over 16 års erfaring, der leverer kvalificeret mandskab og arbejdskraft til tung industri, energi- og industrielle anlægsprojekter i hele verden.

Vi råder over mere end 500 kvalificerede medarbejdere, der kan rykke ud med kort varsel.

Vores værdier

– Loyalitet og troværdighed: Vi sætter stor pris på gode og vedvarende relationer til både samarbejdspartnere og kunder; derfor arbejder vi hårdt for at levere høj kvalitet og god service. Vi vil gøre en forskel.

– Fleksibilitet er et kerneord i vores forretning: Vi ved, at det af og til går stærkt på byggepladserne – derfor har vi gjort os så fleksible som muligt. Vi kan mobilisere vores mandskab på kort tid og over lange distancer – på alle tidspunkter af døgnet.

– Vi arbejder sikkert – og ellers slet ikke: I vores verden er der altid tid til at gøre tingene på den korrekte og sikre måde. Vi uddanner alle medarbejdere ud fra denne grundtanke, og kan derfor udføre specialopgaver under høj sikkerhed for alle involverede.

– Hele verden er vores arbejdsplads: Vi leverer arbejdskraft til projekter i hele verden – hver dag.