Fagligt højt kvalificerede medarbejdere til energi- og industrielle anlægsprojekter – globalt.

Mennesker

DMA International er førende specialister inden for energi- og industrielle anlægsprojekter. Med snart 20 års erfaring leverer vi mandskab til projekter over hele verden hver eneste dag. Det kræver dygtige folk, som vi løbende efteruddanner og certificerer. Vi sætter en ære i at levere godt håndværk af høj kvalitet. Det skaber gode resultater og dermed stærke, langvarige og tillidsbaserede relationer til vores medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

Sikkerhed

Vi arbejder sikkert – og ellers slet ikke. For os er sikkerhed en grundpille i vores etik og uddannelse af medarbejdere. Når vi udfører specialopgaver, er det med garanti for høj sikkerhed for alle involverede – også selv om det kan kræve mere tid.

Ordentlighed

For os er ordentlighed en selvfølge. Det betyder, at vi altid har styr på lovgivningen, lever op til de lokale krav og overenskomster. Vi har gode ansættelsesvilkår og sørger for alt det praktiske, så vores medarbejdere kan fokusere på dét, de brænder for og er dygtige til. Kun gennem ordentlighed kan vi fastholde dedikerede medarbejdere, sikre godt arbejdsmiljø og levere gode resultater til vores kunder.

Dokumentation

Som ansvarlig virksomhed er det vigtigt for os at arbejde seriøst og systematisk med sundhed og sikkerhed, med kvalitet og med miljø. Det ønsker vi at kunne dokumentere og være transparente omkring. Derfor har vi følgende ISO-certificeringer 9001 (kvalitet) 14001 (miljø) 45001 (arbejdsmiljø og sikkerhed) 3843-2 (svejsning).

VI ER SPECIALISTER

Vi er specialister inden for energi- og industrielle installationsprojekter, marine og vedligehold, hvor vi bl.a. har erfaring med mekanisk og elektrisk installation på industrielle anlæg, diesel gasplant, HFO – og biomassekraftværker, vedvarende energi og recycling-industrier samt waste-to-energy.

Vi installerer komponenter som bl.a. stålkonstruktioner, køletårne, tanke både i sort- og rustfrit stål, røggasrensning og elektrisk installation.

Vi kan også tilbyde ekspertkompetencer i fht. revisioner, kommisionering og indkøringsprocesser.